Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Det er stadig økonomien, stupid!

Den amerikanske økonomi er vingeskudt, men hvor slemt er det egentlig? Og hvad vil det betyde? Det bliver vi klogere på i morgen. Her er hvad du skal se efter.

Få artiklen læst op i playeren nederst i artiklen.

Fredag den 4. september bliver afgørende. Der kommer jobrapporten for august. Den vil sætte den politiske tone for efteråret og give flere tegn på, hvordan økonomien vil udvikle sig den kommende tid. Her er tre væsentlige pointer der skal nærstuderes, en politisk og to økonomiske....

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen