Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Don’t surprise me

Kevin McCarthys formandsdrømme er i massiv modvind i Repræsentanternes Hus – hvilket tydeligvis kommer bag på McCarthy selv.

Da Kevin Spacey i sin tid forberedte sig på rollen som Frank Underwood i 'House Of Cards', fulgte han gennem en tid den daværende republikanske whip. En mand, som på det tidspunkt havde været medlem af Repræsentanternes Hus siden 2007 og som hurtigt var steget i graderne. Hans navn er Kevin McCarthy.

Hvorfor denne indledning om en Netflix-serie, som for længst er lukket og slukket? Fordi jeg i går aftes mens dramaet om, hvem der skal være ny formand for Repræsentanternes Hus, udspillede sig...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Interview

USA vil ændre udenrigspolitisk kurs under Trump og det er dårligt nyt for Ukraine, lyder analysen fra Jonas Parello-Plesner efter GOP-konventet

Feature

Donald Trump gik uden om abortspørgsmålet i sin tale og generelt fyldte emnet meget lidt på GOP-konventet.

Feature

Hulk Hogan, Tucker Carlson, Mike Pompeo og Eric Trump var blandt talerne på fjerdedagen af GOP-konventet.

Politisk analyse

Spekulationerne om Bidens kandidatur fortsætter - nye tal viser at Whitmer, Moore og Shapiro står stærkere end Harris som eventuel afløser.

Copyright © 2021 Kongressen