Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Et hus i forfald

Marjorie Taylor Greenes opførsel ved State of the Union-talen var et trist eksempel på, at respekten for præsidentembedet er på retur.

Der var engang. Engang i 2009, hvor den daværende præsident, Barack Obama, gik på talerstolen foran en samlet kongres. Undervejs i sin tale blev han afbrudt af det republikanske kongresmedlem, Joe Wilson, som råbte: 'You lie!' efter Obama.

Der gik et forarget gys gennem salen og reaktionerne fra både den daværende vicepræsident, Joe Biden, og daværende formand for Huset, Nancy Pelosi, der sad på de to pladser bag Obama, var da heller ikke til at tage fejl af. Det her var uhørt og langt over...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Courtroom

Trump har flere gange nu næsten tilstået kriminelle handlinger i sine TV optrædener

Courtroom

Politiet fandt ved en ransagning af senatorens hjem 3,5 million kroner i kontanter og flere guldbarrer.

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Copyright © 2021 Kongressen