Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Exit McConnell

Den republikanske senatsleder Mitch McConnell træder tilbage til november – nu venter slagsmålet om, hvem der bliver hans efterfølger.

Det var lidt af en politisk bombe, der i går eftermiddag amerikansk tid detonerede på Capitol Hill. Den republikanske mindretalsleder i Senatet, Mitch McConnell, lod således forstå, at han forlader sin post som partiets senatsspids til november.

Det har ligget i kortene gennem et stykke tid at McConnell var på vej mod udgangen. Hans helbred har været skrantende de sidste par år og de fleste kan sikkert stadig huske episoderne, hvor han gik i stå for rullende kameraer.

Ikke desto mindre ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Interview

Det er tydeligt at USA under Trump vil bevæge sig i retning af isolationisme, lyder analysen fra Jonas Parello-Plesner efter GOP-konventet

Feature

Donald Trump gik uden om abortspørgsmålet i sin tale og generelt fyldte emnet meget lidt på GOP-konventet.

Feature

Hulk Hogan, Tucker Carlson, Mike Pompeo og Eric Trump var blandt talerne på fjerdedagen af GOP-konventet.

Politisk analyse

Spekulationerne om Bidens kandidatur fortsætter - nye tal viser at Whitmer, Moore og Shapiro står stærkere end Harris som eventuel afløser.

Copyright © 2021 Kongressen