Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Mange gode grunde til at se ‘Gaslit’

Julia Roberts og Sean Penn er forrygende som Mitchell-parret i Watergate-serien ‘Gaslit’.

Julia Roberts og Sean Penn er forrygende som Mitchell-parret i Watergate-serien 'Gaslit'.

Hvordan fortæller man historien om Watergate på en måde, som ikke er fortalt før? Og hvordan gør man det på en måde, så alle USA-nørder ikke sidder og laver sammenligninger med den legendariske film 'All The President's Men'? Tja, helt nemt er det ikke, men ikke desto mindre er det faktisk lykkedes folkene bag den nye serie 'Gaslit' at gøre netop dette.

Serien, hvis tredje afsnit ud af otte i alt, kan netop nu opleves på Viaplay, går den fremragende podcastserie 'Slow Burn' i bedene og tage...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Copyright © 2021 Kongressen