Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Her er de fem bedste RFK-bøger

Den 6. juni 1968 døde Robert F. Kennedy i en alder af blot 42 år. Her på Kongressen.com mindes vi RFK ved at give dig anbefalinger til de fem bedste bøger skrevet om RFK. Manden, der står bag listen, har selv skrevet flere bøger om Kennedy-familien, Anders Agner.

Der er ikke skrevet helt så mange bøger om Bobby Kennedy, som der er skrevet om hans storebror, John F. Kennedy. Men nogle af dem, der er skrevet, er ikke desto mindre ganske fremragende. For RFK er lige så spændende en karakter so...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen