Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Hvis ikke Biden, hvem så?

Mange demokratiske vælgere vil have en anden end Biden som kandidat i 2024. Men hvem?

Mange demokratiske vælgere vil have en anden end Biden som kandidat i 2024. Men hvem?

Af Anders Agner Pedersen, chefredaktør, og Otto Lykketoft, nyhedsredaktør

Nu er det næppe fordi Joe Biden i øjeblikket gør noget aktivt for at komme til læse meningsmålinger, al den stund at de gennemgående er ganske elendige for præsidentens vedkommende.

En måling bør præsidenten - eller i hvert fald de andre spidser i Det Demokratiske Parti - imidlertid læse og tage yderst alvorligt. For en måling blandt de demokratiske vælgere viste således at 44 procent af dem, der i 2020 satte deres...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

'Retfærdighed for Emmet Till' giver en hel ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Copyright © 2021 Kongressen