Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Kampagnevideoer er vigtige, men afgør ikke valg”

En opsigtsvækkende kampagnevideo fra Colorado har genstartet debatten om disse videoers betydning i amerikansk politik.

En opsigtsvækkende kampagnevideo fra Colorado har genstartet debatten om disse videoers betydning i amerikansk politik.

For et par uger siden fik politisk interesserede amerikanere morgenkaffen galt i halsen, da de var vidne til udgivelsen af en meget mærkværdig kampagnevideo. Demokraten Alex Walker fra Colorado ønsker et sæde i Repræsentanternes Hus ved midtvejsvalget til november, og i den forbindelse kastede det altså en kampagnevideo af sig, hvori det helt bogstaveligt talt regner med afføring. Videoen kan ses her: 

Kongressen.com har i denne anledning...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Business

Den amerikanske jobskabelse brager derudaf - og det i et omfang, som er overraskende, lyder vurderingen fra Nykredits Frederik Engholm.

Politisk analyse

Sagen om klassificerede dokumenter martrer den amerikanske præsident og intet tyder på at hverken Biden eller hans team kan lukke sagen.

Business

Målet fra Centralbanken er fortsat klart: inflationen skal bekæmpes. Men der er skruet ned for den barske retorik, lyder analysen fra Mikael Milhøj.

Interview

I dag udkommer Niels Krause-Kjær med fjerde bind i successerien om journalisten Ulrik Torp. Vi har i den forbindelse spurgt indtil Krause-Kjærs yndlings amerikanske...

Copyright © 2021 Kongressen