Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Kan Mike Johnson tælle til 217?

Den republikanske strid om formandsposten i Huset fortsætter. Seneste kandidat i spil er Mike Johnson – men kan han samle partiet?

Det går stærkt internt i Det Republikanske Parti i øjeblikket. Og alligevel kommer partiet ikke nogen vegne. I går besluttede et knebent flertal at køre Tom Emmer i stilling som partiets bud på en ny formand for Repræsentanternes Hus. Aktuelt indtager Emmer rollen som whip i partiet og er derfor ikke hr. hvem som helst i det interne hierarki hos GOP. Et par timer efter Emmers indstilling var officiel, meddelte Emmer imidlertid at han trak sig som kandidat. Årsagen? Han kan ikke tælle til 217. E...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Feature

I dag fejres Juneteenth i USA - en helligdag, som kun er få år gammel.

Interview

Krigen i Ukraine har betydet at NATO er vendt tilbage en velkendt rolle i form af kollektivt forsvar, lyder analysen fra bogaktuelle Sten Rynning.

Feature

Ganske få år efter den amerikanske uafhængighed, endte USA i 1812 i krig mod England.

Copyright © 2021 Kongressen