Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Fire Dage I November

Kongressen.com og Saga Talks præsenterer ‘Fire Dage I November’

I dag har podcastserien ‘Fire Dage I November’ om mordet på John F. Kennedy premiere – værterne er Anders Agner og Lars Mathiasen.

Den 22. november 1963 blev præsident John F. Kennedy skudt og dræbt under en paradekørsel i Dallas, Texas. Således skrev Kennedy sig ind i den triste historie over amerikanske præsidenter, der er blevet myrdet i embedet. Begivenhederne i Dallas lagde kimen til den myte som blev “Kennedy” og ikke mindst gøede den frugtbare jord, der kundgjorde verdens måske berømteste konspirationsteori.

I dag har den nye podcastserie ‘4 dage i november’ premiere. Chefredaktør her på Kongressen.com, Anders Agner, tager sammen med medvært Lars Græsborg Mathiasen et intensivt dyk ned i de skæbnesvangre døgn, hvor verden stod stille. Podcasten følger præsident Kennedy og hans kone Jackie Kennedy fra om morgenen den 22. november til præsidenten fire dage senere blev lagt i graven på Arlington kirkegården i Washington D.C.

Dag for dag, time for time får du et indblik i, hvad der skete, og hvorfor Kennedy til stadighed den dag i dag er en af de mest sagnomspundne præsidenter – og hvorfor der blev spundet så mange konspirationsteorier om hvem der måske kunne stå bag mordet.

Du kan høre første del af ‘Fire Dage I November’ via linket her:

https://www.lrdigital.dk/4-dage-i-november-del-1-22-november-1963-Mordet-p%C3%A5-John-F-Kennedy-9788727104812

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Courtroom

Højesteret fortsætter sin hårde kurs over for forsøg på at indføre mere strikse regler om våben

Feature

Amerikansk-danske Metallica spiller i aften den første af weekendens to koncerter på 'M72'-turneen i København.

Feature

Den 14. juni er det flagdag i USA og Kongressen.com har været en tur i arkiverne for at kigge nærmere på historien bag flaget

Interview

Tag valgkampen seriøst, lød det fra filmaktuelle Viggo Mortensen den anden aften - og flere andre skuespillere blander sig nu i 2024-valget

Copyright © 2021 Kongressen