Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Maskespillet

Afgørelse i Florida forhindrer masker i fly og chokerer Biden-administrationen.

I sidste uge besluttede en dommer ved den føderale distriktsdomstol i Florida, at en bestemt del af USA’s Center for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse (CDC) påbudte Covid-foranstaltninger var ugyldige, da reglerne var uden for CDC’s bemyndigelse. Afgørelsen har ikke blot den betydning, at de fleste rejsende til, fra, og mellem USA’s delstater ikke længere behøver at have maske på under deres rejse, men har også potentielle vidtrækkende fremtidige konsekvenser for den føderale regering. 

...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Business

Det amerikanske boligmarked er udfordret og almindelige mennesker har sværere end tidligere ved at få råd til et sted at bo, fortæller Nykredits Frederik...

Business

Forsker fra SDU vurderer, at de høje benzinpriser kan hjælpe republikanerne med at vinde flertallet tilbage i Kongressen ved midtvejsvalget.

Business

De amerikanske forbrugere ser pessimistisk på fremtiden, som følge af inflationen, lyder analysen fra Mikael Milhøj fra Danske Bank.

Podcast

Hør POTUS om USA's 10. præsident, John Tyler, her.

Copyright © 2021 Kongressen