Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Maskespillet

Afgørelse i Florida forhindrer masker i fly og chokerer Biden-administrationen.

Afgørelse i Florida forhindrer masker i fly og chokerer Biden-administrationen.

I sidste uge besluttede en dommer ved den føderale distriktsdomstol i Florida, at en bestemt del af USA’s Center for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse (CDC) påbudte Covid-foranstaltninger var ugyldige, da reglerne var uden for CDC’s bemyndigelse. Afgørelsen har ikke blot den betydning, at de fleste rejsende til, fra, og mellem USA’s delstater ikke længere behøver at have maske på under deres rejse, men har også potentielle vidtrækkende fremtidige konsekvenser for den føderale regering. 

...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Copyright © 2021 Kongressen