Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Maskespillet

Afgørelse i Florida forhindrer masker i fly og chokerer Biden-administrationen.

Afgørelse i Florida forhindrer masker i fly og chokerer Biden-administrationen.

I sidste uge besluttede en dommer ved den føderale distriktsdomstol i Florida, at en bestemt del af USA’s Center for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse (CDC) påbudte Covid-foranstaltninger var ugyldige, da reglerne var uden for CDC’s bemyndigelse. Afgørelsen har ikke blot den betydning, at de fleste rejsende til, fra, og mellem USA’s delstater ikke længere behøver at have maske på under deres rejse, men har også potentielle vidtrækkende fremtidige konsekvenser for den føderale regering. 

...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Courtroom

Kamala Harris’ fortid hos anklagemyndigheden giver hende nogle vigtige redskaber i valgkampen mod Donald Trump.

Politisk analyse

Donald Trump står nu over for en ny modstander ved præsidentvalget - og det bliver derfor nødvendigt for Republikanerne at justere strategien.

Politisk analyse

Det var i en skriftlig erklæring at Joe Biden indstillede sin valgkamp - og foreløbig virker præsidentens kommunikationsstrategi

Politisk analyse

Joe Biden har søndag aften meddelt at han trækker sig som demokratisk præsidentkandidat og i stedet støtter vicepræsident Kamala Harris.

Copyright © 2021 Kongressen