Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Mastodonten, der blev en meningsmaskine

Den 1. juni 1980 gik tv-stationen CNN i luften og sendte for første gang. I mange år markedsførte kanalen sig selv som værende den mest troværdige nyhedskilde. I dag ser det markant anderledes ud og CNN er blevet en demokratisk udgave af Fox News - langt fra det, der i mange år gjorde kanalen til noget særligt.

I mine yngre og mindre gråsprængte dage besøgte jeg som ung reporter tv-stationen CNN. Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg glædede mig helt utrolig meget. For at besøge CNN som journ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen