Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

McCarthy og magten

Efter 15 afstemningsrunder er Kevin McCarthy nu blevet formand for Repræsentanternes Hus – spørgsmålet er, hvor længe det holder.

Så gik Kevin McCarthys drøm omsider i opfyldelse. Efter 15 afstemningsrunder og et på alle måder dramatisk, uskønt og langvarigt forløb, kunne det californiske kongresmedlem fra Bakersfield smile bredt og løfte hammeren som ny speaker.

Dermed er Kevin McCarthy nu officielt formand for Repræsentanternes Hus og dermed USA's tredjemest magtfulde politiker, kun overgået af præsident Joe Biden og vicepræsident Kamala Harris.

Nogen stærk formand kan man imidlertid ikke kalde Kevin McCarthy, s...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Courtroom

Trump har flere gange nu næsten tilstået kriminelle handlinger i sine TV optrædener

Courtroom

Politiet fandt ved en ransagning af senatorens hjem 3,5 million kroner i kontanter og flere guldbarrer.

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Copyright © 2021 Kongressen