Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

McCarthy og magten

Efter 15 afstemningsrunder er Kevin McCarthy nu blevet formand for Repræsentanternes Hus – spørgsmålet er, hvor længe det holder.

Så gik Kevin McCarthys drøm omsider i opfyldelse. Efter 15 afstemningsrunder og et på alle måder dramatisk, uskønt og langvarigt forløb, kunne det californiske kongresmedlem fra Bakersfield smile bredt og løfte hammeren som ny speaker.

Dermed er Kevin McCarthy nu officielt formand for Repræsentanternes Hus og dermed USA's tredjemest magtfulde politiker, kun overgået af præsident Joe Biden og vicepræsident Kamala Harris.

Nogen stærk formand kan man imidlertid ikke kalde Kevin McCarthy, s...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Politisk analyse

På sociale medier florerer der nu talrige konspirationer om attentatforsøget mod Donald Trump og det vil fortsætte i den kommende tid

Feature

Det var i Butler, Pennsylvania at attentatforsøget mod Trump fandt sted - byen er sjældent i fokus og primært kendt for dyrskuer

Feature

Attentatforsøget på Donald Trump er langt fra det første eksempel på politisk vold i USA

Kultur

Austin Butler, Jodie Comer og Tom Hardy leverer stærke præstationer i 'The Bikeriders', som netop har haft dansk premiere.

Copyright © 2021 Kongressen