Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Mens vi venter på Garland

To år efter stormen på Capitol Hill, er det fortsat uafklaret om Justitsministeriet ender med at køre en sag mod Trump for hans rolle i tragedien.

Konklusionen fra kongreskomiteen var ikke til at tage fejl af: Stormen på Capitol Hill den 6. januar 2021 var i sidste ende Donald Trumps ansvar og komiteen anbefalede derfor Justitsministeriet at der skulle rejses en sag mod Trump. Om justitsminster Merrick Garland vælger at følge anbefalingerne fra komiteen, ved vi fortsat ikke. Ligesom vi heller ikke ved, hvordan sagen i så fald ville se ud.

Det vi ved er, at Merrick Garland er en både dygtig og rutineret jurist, som udmærket er klar ove...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

Anklager Jack Smith forventes at anke dommerens beslutning om at afvise sagen

Feature

Trump-familien, guvernører, kongrespolitikere, mediefolk og musikere er blandt de mange, der er på scenen ved det republikanske konvent

Interview

Der kommer øget fokus på sikkerheden på det republikanske konvent efter attentatforsøget mod Trump, vurderer dansk sikkerhedsekspert

Feature

Joe Biden talte natten til mandag dansk tid til den amerikanske befolkning direkte fra Det Hvide Hus. Se hele talen her.

Copyright © 2021 Kongressen