Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Mens vi venter på Garland

To år efter stormen på Capitol Hill, er det fortsat uafklaret om Justitsministeriet ender med at køre en sag mod Trump for hans rolle i tragedien.

Konklusionen fra kongreskomiteen var ikke til at tage fejl af: Stormen på Capitol Hill den 6. januar 2021 var i sidste ende Donald Trumps ansvar og komiteen anbefalede derfor Justitsministeriet at der skulle rejses en sag mod Trump. Om justitsminster Merrick Garland vælger at følge anbefalingerne fra komiteen, ved vi fortsat ikke. Ligesom vi heller ikke ved, hvordan sagen i så fald ville se ud.

Det vi ved er, at Merrick Garland er en både dygtig og rutineret jurist, som udmærket er klar ove...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Interview

Dag Hammarskjölds idealer skal fortsat spille en central rolle i fremtidens FN, lyder vurderingen fra Mogens Lykketoft

Business

Biden har kastet sig ud i en større politisk kamp for at sløjfe mange amerikaneres studiegæld - men forslaget møder en del modstand

Danmark & USA

Igen i år blev det nordiske Bifrost Summit en stor succes for dansk innovation, fortæller generalkonsul Jesper Kamp

Feature

For et par år siden tabte hun guvernørvalget og nu går republikanske Kari Lake i stedet efter at blive senator i Arizona

Copyright © 2021 Kongressen