Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Obamaland

Obamaland del 2: Obama og Biden

Hør Obamaland om samarbejdet mellem Obama og hans vicepræsident, Joe Biden, her.

I andet afsnit i den nye POTUS-sæson ‘Obamaland’ ser Anders Agner og Lars Mathiasen nærmere på samarbejdet med Obama og hans vicepræsident, Joe Biden.
Hør programmet her:

https://podimo.com/dk/shows/452821ac-c862-4237-b721-183664d7f2ea/episode/06698b5c-20c3-4111-b048-ebe6fc61506d

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

På sociale medier florerer der nu talrige konspirationer om attentatforsøget mod Donald Trump og det vil fortsætte i den kommende tid

Feature

Det var i Butler, Pennsylvania at attentatforsøget mod Trump fandt sted - byen er sjældent i fokus og primært kendt for dyrskuer

Feature

Attentatforsøget på Donald Trump er langt fra det første eksempel på politisk vold i USA

Kultur

Austin Butler, Jodie Comer og Tom Hardy leverer stærke præstationer i 'The Bikeriders', som netop har haft dansk premiere.

Copyright © 2021 Kongressen