Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

POTUS: Donald Trump

Hør POTUS om USA’s 45. præsident, Donald Trump, her.

Hør POTUS om USA's 45. præsident, Donald Trump, her.

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Peter Keldorff nærmere på manden, som bliver kaldt USA’s første Twitter-præsident, Donald Trump.
Med i studiet til at tale om USA’s 45. præsident er SoMe-analytiker her på Kongressen.com, Katrine Villarreal.
Hør programmet her:

https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/1b568cf0-9e60-4160-ba5c-08a47c306d3c

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Courtroom

Anklager Jack Smith forventes at anke dommerens beslutning om at afvise sagen

Feature

Trump-familien, guvernører, kongrespolitikere, mediefolk og musikere er blandt de mange, der er på scenen ved det republikanske konvent

Interview

Der kommer øget fokus på sikkerheden på det republikanske konvent efter attentatforsøget mod Trump, vurderer dansk sikkerhedsekspert

Feature

Joe Biden talte natten til mandag dansk tid til den amerikanske befolkning direkte fra Det Hvide Hus. Se hele talen her.

Copyright © 2021 Kongressen