Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

POTUS

POTUS : Richard Nixon

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen nærmere på den eneste præsident i amerikansk historie, der er gået af. Manden, hvis eftermæle uløseligt er forbundet med Watergate-skandalen – Richard Milhous Nixon

I denne udgave af POTUS – den første i sæson 2 – handler det om præsident nummer 37 i rækken. Manden, der endte med at forlade præsidentembedet i utide som følge af Watergate-skandalen; Richard Milhous Nixon.

Med til at tale om ham har Anders og Lars inviteret Peter Christensen, redaktionschef på Gyldendal, tidligere New York korrespondent på Politiken og forfatter til bogen ‘Scoop’.

Hør udsendelsen her:
https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/1664dec8-30b2-42cf-87ee-f91506841b5e

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen