Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

POTUS

POTUS : Ronald Reagan

I denne udgave af POTUS ser Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen nærmere på manden, der gik under øgenavnet The Gipper og igennem sine otte år ved magten blev et ikon; præsident nummer 40 i rækken – Ronald Reagan.

I denne udgave af POTUS – den fjerde i sæson 2 – handler det om præsident nummer 40 i rækken. Manden, der stod bag onelinere som ‘Tear Down This Wall!’ og som stod i spidsen for USA fra 1981-1989. Manden, der ofte blev refereret til som The Gipper, nemlig Ronald Wilson Reagan.

Med til at tale om ham har Anders og Lars inviteret Rasmus Søndergaard, postdoc ved Lund Universitet og forfatter til bogen ‘Reagan, Congress and Human Rights’.

Hør udsendelsen her:
https://podimo.com/dk/shows/6ddc24d1-9ee1-4c0c-a555-13b8a5cbf0f4/episode/1d472049-c075-48ba-9e32-d526c25b20bd

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen