Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

Reaganland del 3: Talerne og taleskriverne

Hør tredje afsnit af Reaganland om talerne og taleskriverne her

I tredje afsnit af Reaganland ser Anders Agner og Lars Mathiasen nærmere på Reagans bedste taler og fortæller samtidig historien om samarbejdet mellem præsidenten og hans taleskrivere Peter Robinson og Aram Bakshian.
Hør programmet her:

https://www.lrdigital.dk/Reaganland-Tear-down-this-wall-og-andre-ikoniske-Reagantaler-9788727034508

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Trump kan stadig vinde GOP-nomineringen trods tiltalen i sagen om klassificerede dokumenter, men sagen får næppe nye vælgere ombord. Tværtimod.

Politisk analyse

Det republikanske kandidatfelt vokser, hvilket er til Trumps fordel. De to nyeste kandidater, Mike Pence og Chris Christie, bliver næppe partiets kandidat.

Politisk analyse

Joe Biden gjorde intet for at tæmme kritikken om hans høje alder, da han havde Mette Frederiksen på besøg - tværtimod.

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Copyright © 2021 Kongressen