Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Nyheder

Rejs med os i Kennedyernes fodspor

Tag med Kongressen.com og Kristeligt Dagblad til Boston og Cape Cod i april 2024.

Kære læsere

Denne nyhed har vi glædet os til at dele med jer. Sammen med Kristeligt Dagblad har Kongressen.com nemlig arrangeret en Kennedy-studietur til Boston og Cape Cod i april 2024.

Det er ikke uden grund af Kennedy-klanen bliver omtalt som USA’s royale familie, for få har som lige netop denne familie tryllebundet amerikanerne og verden som Kennedyerne. John F. Kennedy henrykkede verden med sine taler, hans hustru Jacqueline blev et stilikon, lillebror Bobby gav folk troen på fred tilbage – og så er der alle de andre Kennedyer. Dem, vi måske ikke kender helt så godt, men som på hver deres måde var med til at præge den verden, som Amerika er en del af.

Alt dette skete med Massachusetts som udgangspunkt – det var herfra deres verden gik, hvor de både dengang og i dag samledes og hvor historierne om familien først og fremmest skal fortælles.

Denne læserrejse tager udgangspunkt i den verden, der var Kennedyernes, med besøg på museer, universiteter og naturområder. Der bliver samtidig mulighed for at møde nogle af USA’s største kapaciteter inden for Kennedy-dynastiet, både aktuelt og historisk.

Udgangspunktet for rejsen er storbyen Boston i den nordøstlige delstat Massachusetts. Her besøges John F. Kennedys præsident bibliotek og museum, der slås et smut forbi Harvard universitetet, ligesom en visit i Kennedyernes hjemby, Hyannisport, i Cape Cod er et must. Alt sammen steder, der har været vitale i skabelsen af Kennedy-dynastiet og præget såvel mændene som kvinderne i familien. Vil man forstå denne mytiske familie, der den dag i dag kan give mange amerikanere julelys i øjnene, så er denne tur til Massachusetts i Kennedyernes fodspor umulig at komme uden om.
Vel mødt til nogle spændende dage i New England, der på dette tidspunkt vil være indhyllet i forårsfarver med blomster og træer i sin smukkeste form, og det alene er et besøg værd.

Læserrejsen “I Kennedyernes fodspor” finder sted den 25. til 30. april 2024 og koster 22.995 kr. pr. person ved indkvartering i dobbeltværelse inklusive transport og mad. Tillæg for enkeltværelse 2.000 kr. De omtalte udflugter og entréer er ligeledes med i prisen.

Rejsen har et begrænset antal pladser og der fyldes op efter ‘først til mølle’-princippet.

Rejseleder er Lennart Nielsen, mens chefredaktør Anders Agner, der står bag flere anmelderroste bøger om Kennedy-familien, er turens primære oplægsholder.

Yderligere oplysninger og tilmelding på tlf. 7174 3199 eller lennart@kongressen.com.

Du kan høre meget mere om Kennedy-familien i vores podcastserie ‘Kennedyland’ her:
https://www.kongressen.com/category/podcast/kennedyland/

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Podcast

Anders Agner, Camilla Sebelius og Ruben Sindahl analyserer ugens aktuelle begivenheder. Lyt med her.

Feature

Ny lov i Louisiana gør det til et lovkrav, at fremvise De Ti Bud i klasselokaler.

Politisk analyse

Det spidser til i svingstaterne, hvor både Biden og Trump lige nu kæmper for at få det afgørende forspring i målingerne.

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Copyright © 2021 Kongressen