Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Stemmer fra valgfronten: “Demokraterne har forladt os”

Kongressen.com leverer i samarbejde med Indieframe.com reportager og interviews fra den amerikanske valgkamps frontlinje.

Reporter Mette Faaborg Legarth Carlsen og fotograf Lars Brask Frederiksen talte med Roger Prim fra North Carolina, der i mange år stemte Demokratisk, men nu er fast støtte til Donald Trump. Hør hvorfor i videoen, der er optaget forinden et stort vælgermøde i Charlotte, North Carolina forud for Super Tuesday 2020.

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen