Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Tør Washington op i 2021?

Det politiske klima i USA i 2020 har været under frysepunktet og vejen for tværpolitiske aftaler har været frosset til. Spørgsmålet er om det hele tør bare lidt op i 2021 eller om kulden fortsætter?

Hver eneste gang det sner i Washington D.C. er det lig med kaos og lukkede kontorer. Jeg husker det tydeligt fra da jeg selv boede der. Nærmest bebrejdende kiggede folk nogen gange op på himlen, når det dryssede ned med hvide fnug i vintermånederne. For selv om det ikke er noget nyt at det kan bl...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen