Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Trump classic efter retsmøde i Miami

Trump gjorde som han plejer efter første retsdag. Han politiserer, han forsøger at dreje fokus og han går til modangreb. Men virker det?

Det gik nogenlunde, som man kunne forvente. Under stor ståhej mødte den tidligere præsident, Donald Trump, i går aftes dansk tid op i retten i Miami, Florida, hvor sagen om de klassificerede dokumenter skal køre. Helt som forventet erklærede Trump sig ikke skyldig, hvorefter han satte kursen mod lufthavnen og fløj til sit golfresort i Bedminster, New Jersey, hvor han talte til sine tilhængere.

I vanlig Trump-stil fik den fuld gas og flere af de gamle travere, blev trukket frem af stalden ig...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Interview

USA vil ændre udenrigspolitisk kurs under Trump og det er dårligt nyt for Ukraine, lyder analysen fra Jonas Parello-Plesner efter GOP-konventet

Feature

Donald Trump gik uden om abortspørgsmålet i sin tale og generelt fyldte emnet meget lidt på GOP-konventet.

Feature

Hulk Hogan, Tucker Carlson, Mike Pompeo og Eric Trump var blandt talerne på fjerdedagen af GOP-konventet.

Politisk analyse

Spekulationerne om Bidens kandidatur fortsætter - nye tal viser at Whitmer, Moore og Shapiro står stærkere end Harris som eventuel afløser.

Copyright © 2021 Kongressen