Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Trump-sagen giver Garland hovedpine

Juridisk er sagen mod Trump klar, men helt så lige til er det ikke politisk – derfor er det store spørgsmål, hvad justitsministeren gør nu.

Efterforskningen af Trump og de fortrolige dokumenter, som FBI fandt i Trumps hjem, er stødt på et mindre bump, der sandsynligvis kommer til at forsinke efterforskningen. Men selvom spildtid er irriterende, kan en lille tænkepause for justitsminister Merrick Garland være tiltrængt. For selvom sagen mod Trump måske juridisk er lige til, er den bestemt ikke lige så nem politisk.

Tidligt i efterforskningen havde Trump svært ved at finde kompetente advokater til at forsvare ham (flere af dem er ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

At Ron DeSantis bejler til Joe Biden efter orkanen Ian' rasering skader ham ikke nu. Men det kan lægge en dæmper på præsidentambitionerne, vurderer...

Kampen Om Amerika

Orkanen Ian har givet Ron DeSantis flere ting at slås med i Florida, mens Trump har indledt nye slagsmål mod McConnell og CNN.

Politisk analyse

Bidens vrøvlerier om en afdød kongreskvinde har fået debatten om hans helbred til at blusse op på ny - og den går ikke væk...

Politisk analyse

I Ohio er der dødt løb mellem republikaneren J. D. Vance og demokraten Tim Ryan om delstatens åbne senatssæde.

Copyright © 2021 Kongressen