Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Trump-sagen giver Garland hovedpine

Juridisk er sagen mod Trump klar, men helt så lige til er det ikke politisk – derfor er det store spørgsmål, hvad justitsministeren gør nu.

Juridisk er sagen mod Trump klar, men helt så lige til er det ikke politisk - derfor er det store spørgsmål, hvad justitsministeren gør nu.

Efterforskningen af Trump og de fortrolige dokumenter, som FBI fandt i Trumps hjem, er stødt på et mindre bump, der sandsynligvis kommer til at forsinke efterforskningen. Men selvom spildtid er irriterende, kan en lille tænkepause for justitsminister Merrick Garland være tiltrængt. For selvom sagen mod Trump måske juridisk er lige til, er den bestemt ikke lige så nem politisk.

Tidligt i efterforskningen havde Trump svært ved at finde kompetente advokater til at forsvare ham (flere af dem er ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Politisk analyse

Republikanernes splittelse i Huset er tydelig og McCarthys fald er kun begyndelsen på et langvarigt kaos.

Courtroom

Trump står til at miste sit selskab og sine ejendomme, hvis han taber retssagen i New York

Politisk analyse

Kevin McCarthy har fået højrefløjen på nakken efter weekendens budgetdrama - spørgsmålet er om hans tid som formand for Huset snart er omme?

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Copyright © 2021 Kongressen