Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Trump-sagen giver Garland hovedpine

Juridisk er sagen mod Trump klar, men helt så lige til er det ikke politisk – derfor er det store spørgsmål, hvad justitsministeren gør nu.

Juridisk er sagen mod Trump klar, men helt så lige til er det ikke politisk - derfor er det store spørgsmål, hvad justitsministeren gør nu.

Efterforskningen af Trump og de fortrolige dokumenter, som FBI fandt i Trumps hjem, er stødt på et mindre bump, der sandsynligvis kommer til at forsinke efterforskningen. Men selvom spildtid er irriterende, kan en lille tænkepause for justitsminister Merrick Garland være tiltrængt. For selvom sagen mod Trump måske juridisk er lige til, er den bestemt ikke lige så nem politisk.

Tidligt i efterforskningen havde Trump svært ved at finde kompetente advokater til at forsvare ham (flere af dem er ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Copyright © 2021 Kongressen