Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Trump-sagen giver Garland hovedpine

Juridisk er sagen mod Trump klar, men helt så lige til er det ikke politisk – derfor er det store spørgsmål, hvad justitsministeren gør nu.

Juridisk er sagen mod Trump klar, men helt så lige til er det ikke politisk - derfor er det store spørgsmål, hvad justitsministeren gør nu.

Efterforskningen af Trump og de fortrolige dokumenter, som FBI fandt i Trumps hjem, er stødt på et mindre bump, der sandsynligvis kommer til at forsinke efterforskningen. Men selvom spildtid er irriterende, kan en lille tænkepause for justitsminister Merrick Garland være tiltrængt. For selvom sagen mod Trump måske juridisk er lige til, er den bestemt ikke lige så nem politisk.

Tidligt i efterforskningen havde Trump svært ved at finde kompetente advokater til at forsvare ham (flere af dem er ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Podcast

Anders Agner, Camilla Sebelius og Ruben Sindahl analyserer ugens aktuelle begivenheder. Lyt med her.

Feature

Ny lov i Louisiana gør det til et lovkrav, at fremvise De Ti Bud i klasselokaler.

Politisk analyse

Det spidser til i svingstaterne, hvor både Biden og Trump lige nu kæmper for at få det afgørende forspring i målingerne.

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Copyright © 2021 Kongressen