Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Litteratur

USA-bøger under juletræet

Julen står for døren og Kongressen.com kommer traditionen tro med en række litterære julegave anbefalinger.

Julen står for døren og Kongressen.com kommer traditionen tro med en række litterære julegave anbefalinger.

Julegaveræset er i fuld gang og skulle du være en af dem, der ikke lige helt ved, hvad du skal ønske dig i julegave, kommer Kongressen.com her med en række anbefalinger til gode amerikanske bøger, der med fordel kan placeres under juletræet.

Barack Obama og Bruce Springsteen - RenegadesPå baggrund af deres succesfulde podcast 'Renegades' sendte d'herrer Obama og Springsteen sidst på efteråret en superflot bog på gaden med samme titel. Bogen læner sig i høj grad op af indholdet fra podcasten...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen