Kongressen.com
Analyse

USA, Kina, Rusland, SoMe, sikkerhedspolitik, valgkamp…

Alle de emner og meget mere kommer du til at kunne tale med om og få svar på, når vi holder vores første town hall event onsdag den 18. september kl. 19.30 i Literaturhaus i København.

Flemming Splidsboel, seniorforsker ved DIIS og Jonas Parello-Plesner, tidligere topdiplomat i Washington, Beijing og Bruxelles er vores to special guests. De supplerer Anders Agner, Katrine Villarreall Villumsen, Philip Chr. Ulrich og Lars Græsborg Mathiasen fra Kongressen.com.

Town Hall er et fedt format, som vi har haft berøring med tidligere og som vi synes passer perfekt til at tage en snak i øjenhøjde om amerikansk politik netop nu. Præsidentvalgkampen er for alvor sat ind med et skrumpende felt af Demokrater, der nu kæmper om nomineringen – og en præsident Trump, der også skruer op for retorikken og mængden af rallies rundt om i de vigtigste delstater.

Kom og vær med til en hyggelig aften i Literaturhaus, en tidligere kirke på Nørrebro, der danner den perfekte ramme om denne aften. Der vil være mulighed for at købe forfriskninger i baren.

KØB DINE BILLETTER LIGE HER!

Læs også

Meningen med USA’s tilbagetrækning fra Tyskland

Philip Chr. Ulrich

Det betyder en VP-kandidat for præsidentkampagnen

Camilla Sebelius Winther

Kampen om Amerika: Bidens VP-hovedpine og Trumps fejl

Kongressen

Rigtig god sommer fra alle os på Kongressen.com

Anders Agner Pedersen

Frafaldne Republikanere går til angreb på Trump

Mads Høeg-Mikkelsen

Over 300 virksomheder boykotter Facebook

Katrine Villarreal Villumsen