Kongressen.com
Analyse

USA, Kina, Rusland, SoMe, sikkerhedspolitik, valgkamp…

Alle de emner og meget mere kommer du til at kunne tale med om og få svar på, når vi holder vores første town hall event onsdag den 18. september kl. 19.30 i Literaturhaus i København.

Flemming Splidsboel, seniorforsker ved DIIS og Jonas Parello-Plesner, tidligere topdiplomat i Washington, Beijing og Bruxelles er vores to special guests. De supplerer Anders Agner, Katrine Villarreall Villumsen, Philip Chr. Ulrich og Lars Græsborg Mathiasen fra Kongressen.com.

Town Hall er et fedt format, som vi har haft berøring med tidligere og som vi synes passer perfekt til at tage en snak i øjenhøjde om amerikansk politik netop nu. Præsidentvalgkampen er for alvor sat ind med et skrumpende felt af Demokrater, der nu kæmper om nomineringen – og en præsident Trump, der også skruer op for retorikken og mængden af rallies rundt om i de vigtigste delstater.

Kom og vær med til en hyggelig aften i Literaturhaus, en tidligere kirke på Nørrebro, der danner den perfekte ramme om denne aften. Der vil være mulighed for at købe forfriskninger i baren.

KØB DINE BILLETTER LIGE HER!

Læs også

USA’s nyeste hangarskib plaget af problemer

Philip Chr. Ulrich

Er Tyskland og USA stadigvæk ”Wunderbar together”?

Kongressen

Begyndelsen på slutningen for USA i Mellemøsten?

Kongressen

Kampen om Atlanten er i gang igen

Philip Chr. Ulrich

Twitters politiske annonceforbud har næppe den store effekt

Katrine Villarreal Villumsen

Kongressen.com og Heartbeats præsenterer ‘POTUS’

Kongressen