Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

USA, Kina, Rusland, SoMe, sikkerhedspolitik, valgkamp…

Alle de emner og meget mere kommer du til at kunne tale med om og få svar på, når vi holder vores første town hall event onsdag den 18. september kl. 19.30 i Literaturhaus i København.

Flemming Splidsboel, seniorforsker ved DIIS og Jonas Parello-Plesner, tidligere topdiplomat i Washington, Beijing og Bruxelles er vores to special guests. De supplerer Anders Agner, Katrine Villarreall Villumsen, Philip Chr. Ulrich og Lars Græsborg Mathiasen fra Kongressen.com.

Town Hall er et fedt format, som vi har haft berøring med tidligere og som vi synes passer perfekt til at tage en snak i øjenhøjde om amerikansk politik netop nu. Præsidentvalgkampen er for alvor sat ind med et skrumpende felt af Demokrater, der nu kæmper om nomineringen – og en præsident Trump, der også skruer op for retorikken og mængden af rallies rundt om i de vigtigste delstater.

Kom og vær med til en hyggelig aften i Literaturhaus, en tidligere kirke på Nørrebro, der danner den perfekte ramme om denne aften. Der vil være mulighed for at købe forfriskninger i baren.

KØB DINE BILLETTER LIGE HER!

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen