Kongressen.com
Analyse

USA, Kina, Rusland, SoMe, sikkerhedspolitik, valgkamp…

Alle de emner og meget mere kommer du til at kunne tale med om og få svar på, når vi holder vores første town hall event onsdag den 18. september kl. 19.30 i Literaturhaus i København.

Flemming Splidsboel, seniorforsker ved DIIS og Jonas Parello-Plesner, tidligere topdiplomat i Washington, Beijing og Bruxelles er vores to special guests. De supplerer Anders Agner, Katrine Villarreall Villumsen, Philip Chr. Ulrich og Lars Græsborg Mathiasen fra Kongressen.com.

Town Hall er et fedt format, som vi har haft berøring med tidligere og som vi synes passer perfekt til at tage en snak i øjenhøjde om amerikansk politik netop nu. Præsidentvalgkampen er for alvor sat ind med et skrumpende felt af Demokrater, der nu kæmper om nomineringen – og en præsident Trump, der også skruer op for retorikken og mængden af rallies rundt om i de vigtigste delstater.

Kom og vær med til en hyggelig aften i Literaturhaus, en tidligere kirke på Nørrebro, der danner den perfekte ramme om denne aften. Der vil være mulighed for at købe forfriskninger i baren.

KØB DINE BILLETTER LIGE HER!

Læs også

Kan nogen stoppe Joe Biden?

Anders Agner Pedersen

Pence og Haley i republikansk positionskamp

Mads Høeg-Mikkelsen

John Bolton ude: En af de mindst overraskende Trump-fyringer

Philip Chr. Ulrich

Hvordan glemmer et land, at man er i krig?

Philip Chr. Ulrich

“America First” dagsordenen aflivede fredsmøde med Taleban

Philip Chr. Ulrich

Mattis: USA’s demokrati er et eksperiment, som er truet

Philip Chr. Ulrich