Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Vil flere stater gøre som Kansas i striden om retten til abort?

Borgerne i Kansas stemte i sidste uge overvældende på at beholde retten til abort i deres forfatning. Men abortdebatten er langt fra afsluttet, og selvom lignende afstemninger kunne bane vej for demokraterne til, at sikre flere abortrettigheder, forbliver emnet kompliceret og kontroversielt.

Onsdag i sidste uge gik borgerne i Kansas til stemmeurnerne for at afgive deres stemme, om hvorvidt deres statslige forfatning fortsat skulle indeholde retten til at få en abort.

At afstemningen overh...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Nina Emilie Bechmann har en B.A. i Political Science og Fransk fra Columbia University i New York med speciale i Amerikansk lov og politik. Har tidligere arbejdet for Hillary Rodham Clintons personlige kontor i New York and som frivillig hos CourtWatch NYC i retten på Manhattan. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk skribent. Mail: ninabechmann@gmail.com Mobil: 81 92 70 28

Læs også:

Interview

I dag udkommer Niels Krause-Kjær med fjerde bind i successerien om journalisten Ulrik Torp. Vi har i den forbindelse spurgt indtil Krause-Kjærs yndlings amerikanske...

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Copyright © 2021 Kongressen