Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Yes, We Cran!

Den årlige kalkunbenådning op til Thanksgiving var i Obama-årene et stilstudie i ‘dad-jokes’.

Den årlige kalkunbenådning op til Thanksgiving var i Obama-årene et stilstudie i 'dad-jokes'.

Man kunne se på Obama, at han nærmest ikke kunne være i sig selv af bare glæde. Som enhver anden med teenagedøtre var glæden over at fortælle en joke, som de rent faktisk grinede af, i stedet for at rulle med øjnene, lige så dybfølt hos verdens på det tidspunkt mægtigste mand som hos alle os andre i samme situation.

Scenariet, hvor Obama fik døtrene Malia og Sasha til at overgive sig til hans tirade af såkaldte 'dad-jokes', var den årlige kalkunbenådning i forbindelse med Thanksgiving. En t...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Interview

USA og vesten tog ikke den russiske trussel alvorligt nok, lyder analysen fra direktøren i Alliance Of Democracies, Jonas Parello-Plesner.

Feature

Som den første amerikanske præsident tog Richard Nixon på statsbesøg i Kina. Et besøg, som fik stor betydning på både kortere og længere sigt.

Business

I løbet af de første to år som præsident, fik Joe Biden vedtaget store økonomiske reformer - men nu er det gået i stå.

Feature

I mange år var der ingen grænser for, hvor længe man kunne være præsident. Men det ændrede sig den 27. februar 1957.

Copyright © 2021 Kongressen