Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Yes, We Cran!

Den årlige kalkunbenådning op til Thanksgiving var i Obama-årene et stilstudie i ‘dad-jokes’.

Den årlige kalkunbenådning op til Thanksgiving var i Obama-årene et stilstudie i 'dad-jokes'.

Man kunne se på Obama, at han nærmest ikke kunne være i sig selv af bare glæde. Som enhver anden med teenagedøtre var glæden over at fortælle en joke, som de rent faktisk grinede af, i stedet for at rulle med øjnene, lige så dybfølt hos verdens på det tidspunkt mægtigste mand som hos alle os andre i samme situation.

Scenariet, hvor Obama fik døtrene Malia og Sasha til at overgive sig til hans tirade af såkaldte 'dad-jokes', var den årlige kalkunbenådning i forbindelse med Thanksgiving. En t...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Joe Biden gjorde intet for at tæmme kritikken om hans høje alder, da han havde Mette Frederiksen på besøg - tværtimod.

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Feature

Kongressen.com var med, da Joe Biden mandag havde besøg af Mette Frederiksen.

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Copyright © 2021 Kongressen