Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Yes, We Cran!

Den årlige kalkunbenådning op til Thanksgiving var i Obama-årene et stilstudie i ‘dad-jokes’.

Den årlige kalkunbenådning op til Thanksgiving var i Obama-årene et stilstudie i 'dad-jokes'.

Man kunne se på Obama, at han nærmest ikke kunne være i sig selv af bare glæde. Som enhver anden med teenagedøtre var glæden over at fortælle en joke, som de rent faktisk grinede af, i stedet for at rulle med øjnene, lige så dybfølt hos verdens på det tidspunkt mægtigste mand som hos alle os andre i samme situation.

Scenariet, hvor Obama fik døtrene Malia og Sasha til at overgive sig til hans tirade af såkaldte 'dad-jokes', var den årlige kalkunbenådning i forbindelse med Thanksgiving. En t...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Interview

USA vil ændre udenrigspolitisk kurs under Trump og det er dårligt nyt for Ukraine, lyder analysen fra Jonas Parello-Plesner efter GOP-konventet

Feature

Donald Trump gik uden om abortspørgsmålet i sin tale og generelt fyldte emnet meget lidt på GOP-konventet.

Feature

Hulk Hogan, Tucker Carlson, Mike Pompeo og Eric Trump var blandt talerne på fjerdedagen af GOP-konventet.

Politisk analyse

Spekulationerne om Bidens kandidatur fortsætter - nye tal viser at Whitmer, Moore og Shapiro står stærkere end Harris som eventuel afløser.

Copyright © 2021 Kongressen