Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Yes, We Cran!

Den årlige kalkunbenådning op til Thanksgiving var i Obama-årene et stilstudie i ‘dad-jokes’.

Den årlige kalkunbenådning op til Thanksgiving var i Obama-årene et stilstudie i 'dad-jokes'.

Man kunne se på Obama, at han nærmest ikke kunne være i sig selv af bare glæde. Som enhver anden med teenagedøtre var glæden over at fortælle en joke, som de rent faktisk grinede af, i stedet for at rulle med øjnene, lige så dybfølt hos verdens på det tidspunkt mægtigste mand som hos alle os andre i samme situation.

Scenariet, hvor Obama fik døtrene Malia og Sasha til at overgive sig til hans tirade af såkaldte 'dad-jokes', var den årlige kalkunbenådning i forbindelse med Thanksgiving. En t...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen