Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

10 demokratiske 2024-kandidater

Selv om Joe Biden har forsøgt at lukke spekulationerne ned ved at sige at han planlægger at genopstille, er navnelegen om mulige demokratiske 2024-kandidater i fuld gang. Kongressen.com giver dig her listen over mulige navne i spil.

Der burde egentlig ikke være nogen grund til spekulation. Joe Biden har ikke engang været amerikansk præsident i 100 dage endnu, men alligevel tales der allerede nu om 2024-valgkampen. For selv om Biden har været ude og sige, at det skam bestemt er hans plan at s...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen