Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

20 mulige republikanske 2024-kandidater

Selv om vi kun er i midten af februar 2021, er positioneringskampen hos Republikanerne om, hvem der skal være partiets præsidentkandidat i 2024 allerede i fuld gang. Kongressen.com giver dig her listen over mulige navne i spil.

I 2016 var der intet mindre end 17 republikanske kandidater, der kæmpede om at blive partiets præsidentkandidat. Om tallet i 2024 bliver lige så højt eller måske endda højere, ved vi af gode grunde ikke endnu. Sikkert er det imidlertid at positioneringskampen internt ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen