Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

2021 set med juridiske briller

2021 blev et definerende år rent juridisk i USA, hvor ikke mindst Højesteret var en del i vælten.

2021 blev et definerende år rent juridisk i USA, hvor ikke mindst Højesteret var en del i vælten.

Det første år i dette årti har været særdeles begivenhedsrigt. Bare i årets første måned fik USA ny regering, Capitol Hill blev stormet og Donald Trump blev endnu engang tiltalt i en rigsretssag.

Alt det er bare toppen af isbjerget kaldet 2021, men på trods af de mange begivenheder, kan året generelt ses, specielt med juridiske briller, som begyndelsen på en ny æra i amerikansk juridiske historie. Specielt tre områder har været bemærkelsesværdige: Præsidenten, Politiet og Præcedens fra Højes...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen