Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“2023 bliver ikke noget jubelår for amerikansk økonomi”

2022 bød på flere udfordringer for amerikansk økonomi og udsigterne for 2023 er lunkne, lyder analysen fra Nykredits Frederik Engholm.

2022 udfordrede amerikansk økonomi på flere parametre. Og udsigterne for 2023 er i bedste fald lunkne. Således lyder vurderingen fra Nykredits chefanalytiker, Frederik Engholm, da Kongressen.com bad ham se tilbage på året, der gik i amerikansk økonomi og afslutningsvis rette blikket frem mod året, der kommer.

Hvilket år var 2022 for amerikansk økonomi?"2022 var et specielt år fra for amerikansk økonomi. På overfladen viste BNP en ringe udvikling med fald i både 1. og 2. kvartal. Men kigger ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen