Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

40 procent er en del, men det er ikke nok for Haley

Trump sejrede stort i South Carolina og selv om Haley fortsætter sin kampagne, ændrer det ikke på at Trump har kurs mod nomineringen.

Det gik nogenlunde som målingerne havde indikeret at det ville gå i South Carolina. Cirka 60 procent til Donald Trump og cirka 40 procent til Nikki Haley og dermed den forventede storsejr til ekspræsidenten, som der gennem flere uger havde været udsigt til.

Var det så det? Trækker Haley sig? Nej, fastholdt den tidligere FN-ambassadør. Trods det forsmædelige hjemmebanenederlag fortsætter hun sin valgkamp, lod hun forstå da nederlaget i South Carolina var en realitet.

I sin tale kom Haley...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Politisk analyse

På sociale medier florerer der nu talrige konspirationer om attentatforsøget mod Donald Trump og det vil fortsætte i den kommende tid

Feature

Det var i Butler, Pennsylvania at attentatforsøget mod Trump fandt sted - byen er sjældent i fokus og primært kendt for dyrskuer

Feature

Attentatforsøget på Donald Trump er langt fra det første eksempel på politisk vold i USA

Kultur

Austin Butler, Jodie Comer og Tom Hardy leverer stærke præstationer i 'The Bikeriders', som netop har haft dansk premiere.

Copyright © 2021 Kongressen