Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“6. januar-høringen flytter næppe ret mange vælgere”

I disse dage begynder høringerne, som skal klargøre, hvad der skete den 6. januar 2021. Og her vil Trumps rolle i forløbet være i fokus, mener forsker.

I disse dage begynder høringerne, som skal klargøre, hvad der skete den 6. januar 2021. Og her vil Trumps rolle i forløbet være i fokus, mener forsker.

Den 6. januar 2021 står klart i amerikanernes erindringer. Det var en dag, hvor hjertet af det amerikanske demokrati i bogstaveligste forstand blev angrebet. Tusindvis af uromagere trængte igennem barrikaderne og stormede Kongressen på Capitol Hill, hvoraf mindst fire personer mistede livet i det ulidelige tumult og kaos, som visuelt blev fanget af medier fra hele verden.  

I disse dage bliver der husket tilbage på den skæbnesvangre dag, når en nøje udvalgt upartisk komite vil frem...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Business

Den amerikanske jobskabelse brager derudaf - og det i et omfang, som er overraskende, lyder vurderingen fra Nykredits Frederik Engholm.

Politisk analyse

Sagen om klassificerede dokumenter martrer den amerikanske præsident og intet tyder på at hverken Biden eller hans team kan lukke sagen.

Business

Målet fra Centralbanken er fortsat klart: inflationen skal bekæmpes. Men der er skruet ned for den barske retorik, lyder analysen fra Mikael Milhøj.

Interview

I dag udkommer Niels Krause-Kjær med fjerde bind i successerien om journalisten Ulrik Torp. Vi har i den forbindelse spurgt indtil Krause-Kjærs yndlings amerikanske...

Copyright © 2021 Kongressen