Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

6. januar-sagen kan sende Trump bag tremmer i årevis

Det juridiske net strammes om Trump og for første gang i USA’s historie kan en tidligere præsident ende i fængsel.

I går aftes dansk tid var Donald Trump for en kort bemærkning tilbage i den amerikanske hovedstad, Washington D.C. Her erklærede han sig ikke skyldig i samtlige fire punkter, som han er anklaget for i sagen om stormen på Capitol Hill den 6. januar 2021 og forsøget på at ændre valgresultatet.

For efter længere tids efterforskning, har anklagemyndigheden nu formelt anklaget Trump for fire forbrydelser i forbindelse med præsidentvalget i 2020. Anklageren mener, at Trump har konspireret med folk...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Ruben Toft Sindahl er uddannet jurist fra Københavns Universitet og University of Pittsburgh i Pennsylvania. Fik sin advokatbestalling i Washington D.C. og har gennem flere år arbejdet som advokat i USA. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen