Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

60 år efter den dag Kennedy døde

Det lignede en dag som så mange andre, men virkeligheden blev en anden i Texas den 22. november 1963.

Den 22. november 1963 lignede en dag som så mange andre i USA. Den amerikanske præsident, John F. Kennedy, havde tilbragt natten i Fort Worth sammen med hustruen Jacqueline. Her skulle de også starte dagen ved et morgenmads arrangement inden turen gik videre til Dallas, hvor der skulle mødes vælgere og desuden holdes tale ved en frokost for de lokale spidser i byen.

Kennedy var i godt humør og havde endda overskud til at joke på egen bekostning, da han fra talerstolen i Fort Worth lavede sj...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Interview

USA vil ændre udenrigspolitisk kurs under Trump og det er dårligt nyt for Ukraine, lyder analysen fra Jonas Parello-Plesner efter GOP-konventet

Feature

Donald Trump gik uden om abortspørgsmålet i sin tale og generelt fyldte emnet meget lidt på GOP-konventet.

Feature

Hulk Hogan, Tucker Carlson, Mike Pompeo og Eric Trump var blandt talerne på fjerdedagen af GOP-konventet.

Politisk analyse

Spekulationerne om Bidens kandidatur fortsætter - nye tal viser at Whitmer, Moore og Shapiro står stærkere end Harris som eventuel afløser.

Copyright © 2021 Kongressen