Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

89-årige Feinstein på vej på senatspension

Den mangeårige senator fra Californien, Dianne Feinstein, siger farvel til Capitol Hill når hendes nuværende embedsperiode slutter i 2024.

Af Jesper Vogelius

Senator Dianne Feinstein, Californiens længst siddende senator, genopstiller ikke næste år, hvilket markerer afslutningen på en af statens mest historiske politiske karrierer.

Feinstein sagde tirsdag, at hun planlægger at blive på posten indtil udgangen af sin periode.

- Jeg annoncerer i dag, at jeg ikke vil genopstille i 2024, men har til hensigt at opnå så meget som muligt for Californien frem til udgangen af næste år, når min periode slutter, siger Feinstein i en ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Selvom vi alle sammen påstår, at vi er almindelige, så udfolder der sig små og store dramaer overalt. Det er den devise, bogaktuelle Pernille...

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Copyright © 2021 Kongressen