Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

Kongressen 2024: Alt tyder på gentagelse af Biden vs. Trump

Anders Agner og Ruben Sindahl gør status efter primærvalget i New Hampshire, immigrationsslagsmålet og Trumps retssag i New York. Lyt med her.

Trump tog sejren i New Hampshire, men Nikki Haley insisterer på at fortsætte sin valgkamp, men giver det overhovedet mening? Og hvilket perspektiv tegner sig i den kommende primærdyst i South Carolina?

Chefredaktør Anders Agner og juridisk analytiker Ruben Toft Sindahl ser i dag nærmere på den seneste udvikling i valgkampen og de verserende Trump-retsager.

https://open.spotify.com/episode/5wTYFGCYsRiVbpsh9HHMeJ?si=jcraxqS_TwaQyBo3eS629w
Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Courtroom

South Carolina får lov at bruge nye valgkredse, der giver republikanerne en fordel

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Copyright © 2021 Kongressen