Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Abort-bølgerne kommer til at gå højt i efteråret

Hen over sommerferien ser Kongressen.com nærmere på nogle af de sager, der vil komme til at præge den sidste halvdel af 2021 i amerikansk politik. I dag zoomer vi således ind på den første af de seks sager, vi har udvalgt. Et emne, der sætter de amerikanske sind i kog, nemlig abort.

Få emner kan sætte de amerikanske sind så meget i kog som abort. Faktisk er det vel nærmest kun våben og borgerrettigheder, der i samme grad kan få den politiske debat til at eksplodere. For modsat herhjemme, er...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen