Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Ændrede Floyds død amerikansk politik?

Det blev det helt store emne i valgkampen og i 2020 generelt, men på årsdagen for George Floyds død, er det store spørgsmål, hvor meget det ændrede i amerikansk politik? Nok ikke så meget som forventningerne lagde op til.

Joe Biden var klar i mælet i kølvandet på George Floyds død den 25. maj 2020. Floyds død var en tragedie og den måtte ikke have været forgæves. Nu var det tid til at introducere omfattende politireformer og tid til at gøre op med et USA, hvor racismen stadig fyldte meget. ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen