Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Ærkefjende afgørende for Rubios genvalg

Engang var han Republikanernes store håb - det er han ikke mere. Faktisk er det langt fra sikkert at Marco Rubio bliver genvalgt som senator i Florida ved midtvejsvalget i 2022. Rubios trængsler er tydeligst illustreret ved, at den mand, der bliver afgørende for hans genvalgsmuligheder, er en mand, der tidligere har svinet ham til; Donald Trump.

Historien om Marco Rubio er på mange måder en lidt trist historie. Og en historie, der i de seneste år har taget nogle drejninger, som hovedpersone...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen