Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Ærkefjende afgørende for Rubios genvalg

Engang var han Republikanernes store håb - det er han ikke mere. Faktisk er det langt fra sikkert at Marco Rubio bliver genvalgt som senator i Florida ved midtvejsvalget i 2022. Rubios trængsler er tydeligst illustreret ved, at den mand, der bliver afgørende for hans genvalgsmuligheder, er en mand, der tidligere har svinet ham til; Donald Trump.

Historien om Marco Rubio er på mange måder en lidt trist historie. Og en historie, der i de seneste år har taget nogle drejninger, som hovedpersone...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Var den ene del af duoen bag showet 'The Speeches Of President Kennedy', som senere blev til dokumentarfilmen 'The Danish JFK Guys'. Forfatter til bøgerne 'Kennedybrødrene', 'Da Spin Erobrede Danmark', 'Kennedys Største Taler - Fred Til Alle Tider', 'Fem År Med Obama - Forandring Vi Kunne Tro På?', 'Det Konservative Kollaps', 'Glimt Af Amerika', 'FN - Vores Sidste, Bedste Håb', 'PræsidentPortrætter', 'Glimt Af Et Præsidentvalg', 'JFK100', 'Modet Til Visioner', 'Krigen På Capitol Hill' og senest 'Obama - Håbets Præsident'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i efteråret 2021.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen