Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Afslutningen på 2022 ændrer dynamikken i amerikansk politik i 2023

Midtvejsvalget vendte op og ned på dynamikken i amerikansk politik og gør at flere ting ser anderledes ud i 2023 end forventet.

Det er aldrig kedeligt at dække amerikansk politik. Og året, der lakker mod enden, har bestemt ikke været nogen undtagelse. Tværtimod har den politiske udvikling i USA slået flere kolbøtter i løbet af 2022 - ikke mindst hen mod slutningen af året. Der skete det endda i sådant et omfang, at det også kommer til at få stor betydning for dynamikken i amerikansk politik i året, der kommer.

For hvis vi spoler tiden blot to måneder tilbage og havde gjort en foreløbig status over, hvordan 2022 var ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Copyright © 2021 Kongressen