Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Afslutningen på 2022 ændrer dynamikken i amerikansk politik i 2023

Midtvejsvalget vendte op og ned på dynamikken i amerikansk politik og gør at flere ting ser anderledes ud i 2023 end forventet.

Det er aldrig kedeligt at dække amerikansk politik. Og året, der lakker mod enden, har bestemt ikke været nogen undtagelse. Tværtimod har den politiske udvikling i USA slået flere kolbøtter i løbet af 2022 - ikke mindst hen mod slutningen af året. Der skete det endda i sådant et omfang, at det også kommer til at få stor betydning for dynamikken i amerikansk politik i året, der kommer.

For hvis vi spoler tiden blot to måneder tilbage og havde gjort en foreløbig status over, hvordan 2022 var ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Politisk analyse

På sociale medier florerer der nu talrige konspirationer om attentatforsøget mod Donald Trump og det vil fortsætte i den kommende tid

Feature

Det var i Butler, Pennsylvania at attentatforsøget mod Trump fandt sted - byen er sjældent i fokus og primært kendt for dyrskuer

Feature

Attentatforsøget på Donald Trump er langt fra det første eksempel på politisk vold i USA

Kultur

Austin Butler, Jodie Comer og Tom Hardy leverer stærke præstationer i 'The Bikeriders', som netop har haft dansk premiere.

Copyright © 2021 Kongressen