Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Afslutningen på 2022 ændrer dynamikken i amerikansk politik i 2023

Midtvejsvalget vendte op og ned på dynamikken i amerikansk politik og gør at flere ting ser anderledes ud i 2023 end forventet.

Det er aldrig kedeligt at dække amerikansk politik. Og året, der lakker mod enden, har bestemt ikke været nogen undtagelse. Tværtimod har den politiske udvikling i USA slået flere kolbøtter i løbet af 2022 - ikke mindst hen mod slutningen af året. Der skete det endda i sådant et omfang, at det også kommer til at få stor betydning for dynamikken i amerikansk politik i året, der kommer.

For hvis vi spoler tiden blot to måneder tilbage og havde gjort en foreløbig status over, hvordan 2022 var ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Courtroom

Trump har flere gange nu næsten tilstået kriminelle handlinger i sine TV optrædener

Courtroom

Politiet fandt ved en ransagning af senatorens hjem 3,5 million kroner i kontanter og flere guldbarrer.

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Copyright © 2021 Kongressen