Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Alle demokrater på dæk for Newsom

I dag bliver Gavin Newsoms guvernørskæbne i Californien afgjort. Målingerne tyder på at han klarer skærene, men sagen er ikke mere sikker end at Demokraterne i de seneste dage har fløjet deres største profiler til vestkysten for at hjælpe den trængte guvernør.

De var lidt længe om at komme ud af starthullerne, men i de seneste dage har det i sandhed været alle demokrater på dæk for at hjælpe Gavin Newsom. For det kører ikke just på skinner for den californiske guvernør, der i dag modtager v...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen