Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Alle eks-præsidentens retssager

De juridiske problemer hober sig op for Donald Trump. Spørgsmålet er, hvilke af sagerne, der presser eks-præsidenten mest.

De juridiske problemer hober sig op for Donald Trump. Spørgsmålet er, hvilke af sagerne, der presser eks-præsidenten mest.

FBI’s ransagning af Donald Trump kom som en overraskelse for de fleste og ikke mindst hovedpersonen selv, der indtil da, har været god til at undgå direkte konfrontationer med myndigheder. Noget kunne dog tyde på, at Trumps held er ved at slippe op, og at han snart kan finde sig selv i retssager i New York, Georgia og ikke mindst Washington, DC.

Virksomheden i New York

I delstaten New York står Trump over for to potentielle sager. Den første er startet af delstatens Justitsminister Letiti...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

I dag udkommer Niels Krause-Kjær med fjerde bind i successerien om journalisten Ulrik Torp. Vi har i den forbindelse spurgt indtil Krause-Kjærs yndlings amerikanske...

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Copyright © 2021 Kongressen