Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Alle eks-præsidentens retssager

De juridiske problemer hober sig op for Donald Trump. Spørgsmålet er, hvilke af sagerne, der presser eks-præsidenten mest.

De juridiske problemer hober sig op for Donald Trump. Spørgsmålet er, hvilke af sagerne, der presser eks-præsidenten mest.

FBI’s ransagning af Donald Trump kom som en overraskelse for de fleste og ikke mindst hovedpersonen selv, der indtil da, har været god til at undgå direkte konfrontationer med myndigheder. Noget kunne dog tyde på, at Trumps held er ved at slippe op, og at han snart kan finde sig selv i retssager i New York, Georgia og ikke mindst Washington, DC.

Virksomheden i New York

I delstaten New York står Trump over for to potentielle sager. Den første er startet af delstatens Justitsminister Letiti...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Courtroom

Dommeren skal beslutte, om der skal sættes en stopper for Trumps udtalelser om sagen.

Politisk analyse

Robert F. Kenendy Juniors valgkamp er et problem for Joe Biden, som Demokraterne skal have håndteret både hurtigt og effektivt.

Copyright © 2021 Kongressen