Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Alle eks-præsidentens retssager

De juridiske problemer hober sig op for Donald Trump. Spørgsmålet er, hvilke af sagerne, der presser eks-præsidenten mest.

De juridiske problemer hober sig op for Donald Trump. Spørgsmålet er, hvilke af sagerne, der presser eks-præsidenten mest.

FBI’s ransagning af Donald Trump kom som en overraskelse for de fleste og ikke mindst hovedpersonen selv, der indtil da, har været god til at undgå direkte konfrontationer med myndigheder. Noget kunne dog tyde på, at Trumps held er ved at slippe op, og at han snart kan finde sig selv i retssager i New York, Georgia og ikke mindst Washington, DC.

Virksomheden i New York

I delstaten New York står Trump over for to potentielle sager. Den første er startet af delstatens Justitsminister Letiti...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Business

Ender Centralbanken med at sænke renten og hvornår sker det i så fald? Begge dele vil få stor betydning for den resterende del af...

Copyright © 2021 Kongressen