Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Alt tyder på at nedlukning undgås – men det bliver tæt

Selv om bølgerne går højt, taler mest for at føderal nedlukning undgås – men det falder nok først på plads i den 11. time

For at undgå, at den føderale regering lukkes, skal den sydlige grænse lukkes. Sådan lyder argumentet fra den republikanske højrefløj, hvis man sætter det lidt på spidsen.

USA står endnu engang over for risikoen for en såkaldt ”government shutdown”, altså en føderal nedlukning af det offentlige statsapparat, i forbindelse med forhandlinger om en budgetaftale for regnskabsåret 2024.

En føderal nedlukning ville i praksis betyde, at den offentlige sektor i USA er nødt til at køre på nødblus,...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Thomas Sand Nielsen er MA i International Economic Policy fra George Washington University. Har desuden en bachelorgrad i political science fra University of South Alabama. Bor i Washington D.C. og er tilknyttet Kongressen.com som økonomi- og handelsanalytiker.

Læs også:

Courtroom

Kamala Harris’ fortid hos anklagemyndigheden giver hende nogle vigtige redskaber i valgkampen mod Donald Trump.

Politisk analyse

Donald Trump står nu over for en ny modstander ved præsidentvalget - og det bliver derfor nødvendigt for Republikanerne at justere strategien.

Politisk analyse

Det var i en skriftlig erklæring at Joe Biden indstillede sin valgkamp - og foreløbig virker præsidentens kommunikationsstrategi

Politisk analyse

Joe Biden har søndag aften meddelt at han trækker sig som demokratisk præsidentkandidat og i stedet støtter vicepræsident Kamala Harris.

Copyright © 2021 Kongressen