Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Amerikanerne omfavner fodbolden som aldrig før

En nylig overstået træningstur blandt verdens største fodboldklubber i USA beviser sportens popularitet i det amerikanske.

En nylig overstået træningstur blandt verdens største fodboldklubber i USA beviser sportens popularitet i det amerikanske.

I løbet af de seneste uger har der været fodboldfeber i USA. De største fodboldhold i verden har udfoldet sig på amerikansk græs som led i forberedelserne til den kommende sæson. I søndags var en af verdens største kampe, El Clásico mellem Real Madrid og FC Barcelona, rykket fra det spanske til Las Vegas i Nevada, hvor Allegiant Stadium var vært for de to rivaliserende klubber. Kampen endte 1-0 til Barcelona, og de mere end 60,000 tilskuere blev underholdt på allerhøjeste niveau. 

Men d...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Republikanernes splittelse i Huset er tydelig og McCarthys fald er kun begyndelsen på et langvarigt kaos.

Courtroom

Trump står til at miste sit selskab og sine ejendomme, hvis han taber retssagen i New York

Politisk analyse

Kevin McCarthy har fået højrefløjen på nakken efter weekendens budgetdrama - spørgsmålet er om hans tid som formand for Huset snart er omme?

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Copyright © 2021 Kongressen