Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Amerikanerne omfavner fodbolden som aldrig før

En nylig overstået træningstur blandt verdens største fodboldklubber i USA beviser sportens popularitet i det amerikanske.

Foto / Wikimedia Commons

I løbet af de seneste uger har der været fodboldfeber i USA. De største fodboldhold i verden har udfoldet sig på amerikansk græs som led i forberedelserne til den kommende sæson. I søndags var en af verdens største kampe, El Clásico mellem Real Madrid og FC Barcelona, rykket fra det spanske til Las Vegas i Nevada, hvor Allegiant Stadium var vært for de to rivaliserende klubber. Kampen endte 1-0 til Barcelona, og de mere end 60,000 tilskuere blev underholdt på allerhøjeste niveau. 

Men d...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Feature

Den ukendte historie om Route 66 fortsætter.

Courtroom

Justitsminister Merrick Garland forsøger at dæmpe gemytterne efter ransagningen af Trumps bolig - men om det lykkes, er tvivlsomt.

Politisk analyse

Borgerne i Kansas stemte i sidste uge overvældende på at beholde retten til abort i deres forfatning. Men abortdebatten er langt fra afsluttet, og...

Courtroom

Hvad fik FBI til at skride til ransagning af Donald Trumps hjem i Florida? Og hvilke juridiske overvejelser ligger der bag?

Copyright © 2021 Kongressen