Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Amerikanerne skal tættere på dansk design”

Et nyt dansk showroom i Los Angeles giver danske designbrands mulighed for at vise deres produkter frem til den enkelte amerikaner.

Wikimedia Commons

Dansk design er ekstremt populært i USA. Derfor har fire eksperter i dansk eksport til USA grundlagt et nyt fysisk showroom i Los Angeles, hvor den enkelte amerikaner kan komme og opleve dansk design helt tæt på. Formålet er, at danske designbrands kan udstille deres produkter, hvor amerikanerne fra gaden kan komme ind og købe de danske produkter.

Kongressen.com har i denne forbindelse snakket med en af initiativtagerne, nemlig Charlotte Nytoft, som er ejer og grundlægger af eksport-usa.dk. ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen