Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Amerikansk-danske heavykonger henrykkede i helvede

Mægtige Metallica skabte et forrygende helvede i København. Kongressen.com var på plads da Lars Ulrich og band lagde vejen forbi Danmark.

Mægtige Metallica skabte et forrygende helvede i København. Kongressen.com var på plads da Lars Ulrich og band lagde vejen forbi Danmark.

Solen er langsomt ved at gå ned over København. Kaster man blikket rundt kan man ane Marmorkirkens kuppel skråt til højre bag den store Helvita-scene. Foran har de mest hardcore fans stået og ventet i timevis for at komme så tæt på scenen som muligt. Og jo tættere klokken nærmere sig 21.30, des mere fyldt bliver der på koncertområdet, inklusiv græsvolden, hvor flere, heriblandt undertegnede, har slået lejr.

Helt til tiden starter koncerten ikke. Selv om flere af de 35.000 fremmødte synger n...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Podcast

Snart er ventetiden forbi - efter sommerferien har den nye sæson af 'POTUS' premiere og denne gang er det med Richard Nixon i fokus.

Courtroom

En ny skat indført af Trump, der har givet milliarder i statskassen, blev ikke fundet i strid med forfatningen

Feature

Den 21. juni 1964 blev tre borgerrettighedsforkæmpere dræbt i Mississippi - sagen var med til at sætte øget fokus på racisme i sydstaterne

Feature

Det californiske punkrockband The Offspring lagde i denne uge vejen forbi København til et koncert fyldt med gamle klassikere og nostalgi

Copyright © 2021 Kongressen