Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Amerikansk-danske heavykonger henrykkede i helvede

Mægtige Metallica skabte et forrygende helvede i København. Kongressen.com var på plads da Lars Ulrich og band lagde vejen forbi Danmark.

Mægtige Metallica skabte et forrygende helvede i København. Kongressen.com var på plads da Lars Ulrich og band lagde vejen forbi Danmark.

Solen er langsomt ved at gå ned over København. Kaster man blikket rundt kan man ane Marmorkirkens kuppel skråt til højre bag den store Helvita-scene. Foran har de mest hardcore fans stået og ventet i timevis for at komme så tæt på scenen som muligt. Og jo tættere klokken nærmere sig 21.30, des mere fyldt bliver der på koncertområdet, inklusiv græsvolden, hvor flere, heriblandt undertegnede, har slået lejr.

Helt til tiden starter koncerten ikke. Selv om flere af de 35.000 fremmødte synger n...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Feature

Tidligere er præsidenter blevet taget i ed på denne dato. Sidste gang det skete var i 1933.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Politisk analyse

Den amerikanske befolkning viser tegn på splittelse i spørgsmålet om støtte til NATO

Politisk analyse

Den republikanske senatsleder Mitch McConnell træder tilbage til november - nu venter slagsmålet om, hvem der bliver hans efterfølger.

Copyright © 2021 Kongressen