Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Amerikansk/danske metalgiganter på banen igen

Lars Ulrich og resten af Metallica er klar med ny single, nyt album og ny turne – som bringer bandet en tur forbi København.

Lars Ulrich og resten af Metallica er klar med ny single, nyt album og ny turne - som bringer bandet en tur forbi København.

Det var ellers ved at være nået til det tidspunkt på mandagen, hvor jeg var ved at lukke min laptop og kalde det en dag. Men så pludselig, som et lyn fra en sort metalhimmel, ramte en nyhed, som fik adrenalinen til at pumpe på en ellers grå novembereftermiddag. Det legendariske metalband Metallica, der har danske Lars Ulrich bag trommerne, sendte en ny single på gaden. Og ikke nok med det, de lancerede samtidig nyheden om, at de er klar med deres første studiealbum i seks år og så tager de i øv...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Republikanernes splittelse i Huset er tydelig og McCarthys fald er kun begyndelsen på et langvarigt kaos.

Courtroom

Trump står til at miste sit selskab og sine ejendomme, hvis han taber retssagen i New York

Politisk analyse

Kevin McCarthy har fået højrefløjen på nakken efter weekendens budgetdrama - spørgsmålet er om hans tid som formand for Huset snart er omme?

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Copyright © 2021 Kongressen