Kongressen.com
Litteratur

Amerikanske anbefalinger til årets BogForum

Som altid er der masser af fokus på amerikanske udgivelser på dette års BogForum i Bella Center. Blandt andet kan du høre chefredaktør Anders Agner fortælle om ‘Obama – Håbets Præsident’

Den årlige mekka for litteraturelskere, nemlig BogForum, starter i dag i Bella Center i København. Talrige forfattere er på scenen for at fortælle om deres værker. Blandt dem er chefredaktør her på Kongressen.com, Anders Agner:
“Jeg har fornøjelsen at være på tre gange i løbet af weekenden. Forhåbentlig har mange af vores læsere lyst til at kigge forbi og lytte med.”

Fredag eftermiddag kl. 15 kan du således høre Anders i samtale med den tidligere ambassadør Rufus Gifford om amerikansk politiske forhold. De to herrer er igen på scenen søndag eftermiddag, denne gang suppleret af Politikens Marcus Rubin. Og sidst efter eftermiddagen søndag, interviewer Anders succes-forfatteren Ole Sønnichsen om hans bog ‘One Dollar Man’, der handler om den danske udvandrer William Knudsen.
“Det bliver en både spændende og sjov weekend, som jeg glæder mig meget til. Både Rufus, Marcus og Ole er nogle både dygtige og sympatiske folk, som jeg ser frem til at være på scenen med,” siger Anders Agner og tilføjer afslutningsvis:
“Det er bestemt også værd at høre Sara Maria Glanowski fortælle om sin nye bog ‘Skyggebokser’. Og jeg har da også planer om at skulle høre Christian Mørk fortælle om sin nye roman ‘Amerikaneren’. Det er begge dygtige folk, der har skrevet nogle virkelig gode bøger.”

Læs også

Litterære anbefalinger til påskedagene

Anders Agner Pedersen

‘Sprækker’ er bundsolid og yderst relevant

Anders Agner Pedersen

Ny bog: “Præsidenter – fra Washington til Trump” på gaden nu

Kongressen

Amerikansk litteratur under juletræet

Anders Agner Pedersen

“Forholdet til USA er mere komplekst end det opfattes”

Anders Agner Pedersen

Fremragende biografi om ‘glemt’ dansker i amerikansk historie